IZVEŠTAJ SA UTAKMICE FIBA EUROPE LEGENDS GAME

NAJAVA UTAKMICE FIBA EUROPE LEGENDS GAME
22/06/2015
ZAVRŠEN PRVI INTERNACIONALNI KOŠARKAŠKI KAMP NATAŠA KOVAČEVIĆ -ALL STAR
18/07/2015
Prikaži sve

Veličanstveno je bilo tog dana u budimpeštanskoj „Areni“. Višeminitne ovacije prolamale su se dvoranom dok je Nataša Kovačević izlazila na parket i pozdravljala se sa velikanima evropske košarke koji su tog dana bili tu samo iz jednog razloga: da odaju čast i pošovanje devojci koja se samo nakon godinu ipo dana nakon tešeke saobraćajne nesreće i amputacije dela noge, ponosno vratila na teren i sportu koji najviše voli. Na tribinama navijači na nogama, a na parketu imena od kojih su „drhtali“ svi protivnici i koji su i samoj Kovacevicevoj bili veliki uzori: Dejan Bodiroga, Dejan Tomašević, Horhe Garbahosa, Radoslav Nesterović i mnogi drugi.  Čast i priznanje Nataši odali su, pre početka meča i čelnici FIBA Turgaj Demirel, predsednik FIBA Evropa i Izvršni direktor Kamil Novak.

Uoči početkа utаkmice Nаtаši su uručenа i prigodnа priznаnjа od strаne orgаnizаtorа. U ime Košаrkаškog sаvezа Srbije predsednik Drаgаn Đilаs uručio je Nаtаši Kovаčević dres reprezentаcije Srbije sа brojem sedаm, broj koji je nosilа dok je nаstupаlа zа reprezentаciju. Tаkođe, nа poklon je dobilа neobičnu knjigu „Igrа lepote“. Neobičnu, jer je u pitаnju knjigа sа prаznim strаnicаmа koje trebа dа popuni sаmа Nаtаšа. Nа krаju je Nаtаšu prijаtno iznenаdio njen otаc Vukаšin, koji je doneo buket cvećа.

 

– Veoma sam uzbuđena, bila mi je velika čast da budem na terenu sa svim legendama. Hvala svima, koji su došli, ljudi sa kojima sam bila na terenu su me učinili ponosnom i nervoznom. Dobila sam divne poklone… A ova knjiga koju držim je prazna i nadam se da ću smeti da je napišem“, rekla je Nataša

Facebook