Projekat „DA SVA DECA SKAČU“

Da sva deca skacu
17/10/2021
IZUZETNA MLADA LIČNOST DECENIJE
17/12/2021
Prikaži sve
da-sva-deca-skacu
‼️ Zadovoljstvo mi je da Vam predstavim projekat „DA SVA DECA SKAČU“ koji će se realizovati uz fantastičan tim ljudi @bivits_vitamini i @asko_kolasinac! Ovaj projekat je pokrenut kako bi se deci, koja su zbog povrede ili usled bolesti ostala bez noge, obezbedile dinamičke proteze. U perodu od 1. decembra do 1. aprila 2022. godine, za svaku kupljenu bočicu BiVits ACTIVA vitamina i minerala donirate po 30 dinara upravo u ovaj humanitarni fond.
❗ Ljubav i nežnost je nešto što svaki roditelj uvek može da pruži svom detetu, ali dinamička proteza je nešto što ne može. Cena proteza je izuzetno visoka i u zavisnosti od uzrasta i dijagnoze obezbeđivanje dinamičke proteze za dete može koštati između 600.000 i 1.400.000 dinara. Obzirom da u detinjstvu telo najviše raste i razvija se, troškovi zamene proteze su finansijski teret koji mnoge porodice ne mogu sebi priuštiti.
🧡 Zato želimo da znate da od danas pa sve do 1. aprila 2022. godine, svaki put kada uzmete zdravlje u svoje ruke uz BiVits ACTIVA vitamine i minerale, radite nešto dobro i to ne samo za sebe već i za nekog drugog.
🙌🏻 Zato, uzmi zdravlje u svoje ruke i omogući „DA SVA DECA SKAČU“!

Facebook