Ženski vaterpolo klub Crvena zvezda u Ligi šampiona
17/01/2015
Dodela priznanja sa Bordom MŽRKL lige
16/03/2015
Prikaži sve

natasakovacevicNataša Kovačević je 07.marta.2015.godine u francuskom gradu Anžeu, odigrala prvu utakmicu nakon saobraćajne nesreće 2013 godine. Utakmica u kojoj su se sastale sadašnje i bivše zvezde francuskog šampionata, bila je humanitranog karaktera pod nazivom „Šampionke srca“, ustanovljena 2014. godine u čast osmog marta, dana žena.

I dok se na prvoj ovakvoj manifestaciji sakupljao novac za obrazovanje dece u afričkoj državi Niger, ovoga puta sredstva su bila namenjena neprofitnoj organizaciji „Snovi“, koja ispunjava snove dece i adolescenata sa teškim oboljenjima. Iako je rezultat bio u drugom planu, pobedila je ekipa u kojoj su igrali Nataša Kovačević, kapiten srpske reprezenatcije Milica Dabović, a na klupi je bila selektorka Srbije Marina Maljković. Nataša je na terenu provela 11 minuta, postigla 2 poena i zabeležila jedan skok.

Sve je prošlo fenomenalno. Utisci su neverovatni. Bila sam počastvovana što sam se našla na terenu. Drago mi je da sam odigrala svoju prvu utakmicu i da da je naša ekipa pobedila“- istakla je Nataša.

Facebook