FONDACIJA U ZRENJANINU
23/10/2015
POSETA MAKEDONSKOJ KOŠARKAŠKOJ FEDERACIJI
03/11/2015
Prikaži sve

02. 11. 2015.

VEČITI ZA PROLETER
SLIKA ZA ZRENJANIN 2 SAJT
U Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu odigrana je Revijalna ženska košarkaška utakmica KKŽ Crvena Zvezda –KŽK Partizan u organizaciji Grada Zrenjanina i Fondacije Nataša Kovačević.
Rezultat nije bio u prvom planu ,ženska košarka je predstavljena u Zrenjaninu na poseban način. I Zvezda i Partizan su svojim učešćem dali podršku mladim košarkašicama Proletera 023. Podržane od strane zrenjaninske publike u ekipama večitih nastupila je i po jedna mlada košarkašica iz škole košarke Proletera 023.
Rukovodstva Partizana, Crvene Zvezde, kao dva najveća sportska srpska brenda i Fondacije dogovorili su se da nastave saradnju u sličnim akcijama društvene odgovornosti i promocije ženske košarke.
Nataša je poslala mejl –zahvalnicu svima koji su podržali akciju:
“U ime Upravnog odbora Fondacije i u svoje ime  iskreno se zahvaljujem na pomoći oko organizacije utakmice „Večiti za Proleter 023“, ženskim košarkaškim klubovima Crvena zvezda i Partizan,  Gradonačelniku Zrenjanina g.Čedomiru Janjiću, Predsedniku KSV g.Darku Karanu, Sportskom savezu Zrenjanina g.Simi Salapuri i Okružnom košarkaškom savezu Zrenjanin g.Miodragu Ličini. Ne smemo zaboraviti gđu Lidiju Krčmarov koja nas je povezivala kad zbog obaveza nismo mogli da budemo u direktnom kontaktu.
Iskreno hvala na saradnji i gostoprimstvu i nadam se da će se naša saradnja nastaviti. Stekli smo nove prijatelje i na nas uvek možete računati.”

Facebook