DONACIJA ŽKK KARABURMA
08/10/2015
VEČITI ZA PROLETER
02/11/2015
Prikaži sve

23.10. 2015.

FONDACIJA U ZRENJANINU

Zrenjanin
Delegaciju Fondacije na čelu sa Natašom primio je Gradonačelnik Zrenjanina g.Čedomir Janjić. Razgovoru je prisustvovao g.Simo Salapura iz Sportskog Saveza Zrenjanina i Predsednik Košarkaškog Saveza Vojvodine g.Darko Karan.Razgovaralo se o položaju ženske košarke u Gradu Zrenjaninu .Čedomir Janjić I njegovi saradnici su obećali da će povećati budžetska sredstva za ŽKK Proleter 023 i da će pomoći takmičenje kadetske  ekipe  Proletera 023 u Jedinstvenoj kadetskoj ligi Srbije.
Dogovoreno je da se u Kristalnoj dvorani u Zrenjaninu 02.11. 2015.godine, u 17,00  časova odigra Revijalna utakmica između KKŽ Crvena Zvezda i KKŽ Partizan, a da pomoć sa te utakmice ide Proleteru 023.
Predsedniku kluba ŽKK Proleter, Dušanu Marinovu Fondacija je uručila donaciju za poboljšanje rada sa mlađim kategorijama.
Gradonačelnik Zrenjanina-Čedomir Janjić:
„Naravno da sam prihvatio ovu ideju Nataše Kovačević i drago mi je što će Zrenjanin biti domaćin jednog takvog susreta, košarkašica Crvene Zvezde i Partizana. To je dobra prilika da naše mlade sugrađanke dođu i vide kako igraju njihove starije koleginice, jer dobro znamo mesto naše ženske košarke u evropskim i svetskim razmerama.“

Facebook