SARADNJA SA POKRETOM POZITIVNA SRPSKA

SARADNJA SA ŽKK GIMNAZIJALAC IZ PIROTA
08/06/2016
Vitez srpskog sporta
27/06/2016
Prikaži sve

Na poziv Pokreta Pozitivna Srpska povodom sjajnog projekta „Misli Pozitivno“, Nataša je boravila u Trebinju 10. i 11. juna. Udruženje građana Pokret Pozitivna Srpska osnovano je 2014. godine sa ciljem unapređenja privrednih, kulturnih, obrazovnih, zdravstvenih i sportskih aktivnosti na teritoriji Republike Srpske. Pošto su osnovni zadaciovog Pokreta uključivanje mladih u sve pozitivne aspekte društvenog života I realizacija projekata koji deluju pozitivno na omladinu I vrše edukaciju iste, Nataša se družila sa građanima I sportistima Trebinja na terenima “Srđan Aleksić”. Takođe, Nataša je održala sastanak sa rukovodstvom ŽKK Trebinje 03. Tema sastanka bila je predlog modela saradnja KKŽ Crvena Zvezda i ŽKK Trebinje 03. Na obostrano zadovoljstvo oba kluba ova saradnja je dogovorena, i simbolično će biti započeta na jesen dolaskom Crvene Zvezde u Trebinje na prijateljsku utakmicu.

Natašin dolazak u Republiku Srpsku bio je iskorišćen i za aktivnosti naše Fondacije. Uz podršku kompanija Aqua Viva i Uniqa sve tri osnovne škole u Trebinju (“Sveti Vasilije Ostroški”, “Jovan Jovanović Zmaj” i “Vuk Karadžić”) dobile su kompletnu opremu za mini-basket. Takođe, školi košarke ŽKK Trebinje 03 donirano je 40 lopti i 100 majica za trenig, dok je prvi tim ŽKK Trebinje 03 dobio dve nove garniture dresova za narednu sezonu.

Nakon ove više nego uspešne posete Trebinju, naša celokupna Fondacija, načelu sa Natašom, bi htela da se zahvali Pokretu Pozitivna Srpska na pozivu Nataši, i građanima i sportistima Trebinja na velikom odazivu. Takođe, hvala i ŽKK Trebinju 03 na druženju sa najmlađima u kojem je Nataša uživala, a naravno, veliko hvala i Birou Vlade Republike Srpske, koja je omogućila bezbedan prenos košarkaške opreme za trebinjske osnovne škole i ŽKK Trebinje 03 u ime Fondacije. Povrh svega, hvala celom Trebinju na velikodušnom gostoprimstvu! Vidimo se uskoro!

Facebook