Aleksandar Đorđević se uključio u našu kampanju

Počela crowdfunding kampanja za film o Nataši
08/11/2017
Koraci za mlade košarkašice
26/12/2017
Prikaži sve

Aleksandar Saša Đorđević, selektor košarkaške reprezentacije Srbije i jedan od naših najistaknutijih sportista svih vremena, uključio se u jedinstvenu kampanju za grupno finansiranje putem koje se prikupljaju sredstva za poslednju fazu snimanja dokumentarnog filma „Skok“ o košarkašici Nataši Kovačević, izradu i postavljanje spomenika kojim se čuva uspomena na velikane srpske košarke i korene sportskog prijateljstva Srbije i Francuske, kao i za akciju „Fondacije Nataša Kovačević“ – škole košarke za devojčice.

„Kao selektor Srbije, ali i nekadašnji reprezentativac, odlučio sam da podržim kampanju za grupno finansiranje završetka projekta „Skok“ koji promoviše pravo lice sporta: sportsku borbu, prijateljstvo u sportu i negovanje sportske tradicije. Imajući u vidu kakav je borac Nataša Kovačević, siguran sam da film o njoj neće biti obična sportska priča, već motivacija za sve nas koji se na dnevnom nivou borimo sa malim preprekama.
Ideja da se kroz ovaj projekat, u sklopu filma, podigne spomenik utemeljivačima srpske škole košarke u Beogradu i njihovom treneru, prvom profesionalnom selektoru naše reprezentacije Anriju Helu, zaslužuje šire angažovanje naše javnosti. Drago mi je da mogu da se priključim ličnostima koje su već podržale ovaj projekat, ali i institucijama kao što su košarkaški savezi Srbije, Francuske i Beograda i Ambasada Francuske u Beogradu.
Pored lične donacije, kao jedan od mojih doprinosa ovom projektu, ali i doprinosa KS Srbije, prilažem košarkašku loptu s potpisom predsednika KS Srbije Predraga Danilovića i mojim, koja će se na platformi za grupno finansiranje naći kao jedan od simboličnih poklona za određenu donaciju”, izjavio je velikan srpske i evropske košarke Aleksandar Đorđević ovim povodom.

Donacijama nas možete podržati preko stranice – https://igg.me/at/filmSkokoNatasiKovacevic
(klikom na dugme „BACK IT“ koje se nalazi u vrhu strane, pored trailera)

Vaše se ime može naći na odjavnoj špici filma ali i na spomeniku našoj košarkaškoj reprezentaciji koja se plasirala na Prvo svetsko prvenstvo 1950. Specijalno za našu kampanju Dejan Bodiroga je potpisao reprezentativni dres, a na spisku poklona za donatore je i basket 1 na 1 sa Ivanom Ivanovićem i pojavljivanje u njegovoj emisiji. Tu su i majice, nalepnice i razglednice sa motivima filma, fotografija sa potpisom počasnog generalnog sekretara FIBA Bore Stankovića i drugi atraktivni pokloni.

Facebook