Nataša u gostima kod KK Budućnost iz Bijeljine

Promocija sporta i ženske košarke u Nišu
04/11/2014
PODRŠKA ŽENSKOJ SELEKCIJI KK BASKET IN SMEDEREVA
02/12/2014
Prikaži sve

KK Budućnost iz Bijeljine je organizovao promociju Fondacije. U Sportskom centru KK Budućnost imali smo priliku da se družimo sa mladim košarkašima, košarkašicama, ljubiteljima košarke i medijima iz celog regiona. Posebna čast je ukazana postavljanjem Natašinog postera sa predivnom porukom „Jaki smo samo onda kada smo ujedinjeni“ pod svodove dvorane. Odigrana je i revijalna utakmica između ekipa Fondacije Nataša Kovačević i Prijatelja KK Budućnost. Natašin tim je bio sastavljen od mladih igračica iz Bijeljine, Loznice i Novog Sada, a, uz Natašu, treneri su bili Selena Pavlović i Željko Vasiljević. Tridesetak veteranki iz Sarajeva, Bijeljine, Tuzle, Banja Luke i Novog Sada sačinjavali su tim Prijatelja KK Budućnost, a predvodile su ih Tima Džebo i Dragana Čojić. Veliki doprinos dala je publika, koja je imala prilike da uživa u potezima i akcijama, ali i atrakcijama kako bivših tako i budućih asova. NTV Arena i par lokalnih radio stanica su ispratili ovu manifestaciju.

Želeli bi da se zahvalimo KK Budućnost, a posebno Dariju Čojiću i Dragani Čojić na gostoprimstvu i fantastičnoj organizaciji. Gospodin Vasko Todić je, kao voditelj i animator obe manifestacije, doprineo dobroj atmosferi.

Posebnu zahvalnost upućujemo mladim košarkašicama i veterankama koje su uveličale ovu reviju ženske košarke i pružile snažnu podršku Fondaciji. Veoma nas raduje veliki broj gledalaca i nadamo se da su svi akteri uživali koliko i mi. Još jedanput bi želeli da istaknemo poruku „Jaki smo samo onda kada smo ujedinjeni“ koja na pravi način oslikava pravo značenje ovog događaja.

Facebook