Promocija sporta i ženske košarke u Nišu

Nataša Kovačević – uporna, borbena, hrabra
27/10/2014
Nataša u gostima kod KK Budućnost iz Bijeljine
17/11/2014
Prikaži sve

Nataša Kovačević je, u organizaciji Regionalnog košarkaškog saveza i ŽKK Studenta, bila gost grada Niša. Grad Niš je potvrdio svoje tradicionalno dobro gostoprimstvo i organizovao je niz interesantnih aktivnosti,  koje su za cilj imale promociju sporta, ženske košarke, ali i same Fondacije.

U Media centru, uz prisustvo Milana Pešića, člana gradskog veća, Dušana Projovića, iz RKIS, Zvonka Stankovića, direktora ŽKK Student i Biljane Antić, bivše košarkašice, Nataša je učestvovala na konferenciji za štampu na kojoj je odgovarala na pitanja novinara.

Nakon održane konferencije za štampu,  u sportskim salama OŠ Stefan Nemanja i OŠ Duško Radović održani su javni časovi sporta i košarke. Veoma nas je obradovalo veliko prisustvo učenika , njihovih nastavnika i rukovodstava škole. U fantastičnoj atmosferi  na javnom  času u OŠ Stefan Nemanja prisustvovao je i zamenik predsednika opštine Pantelej g.Aleksandar Milosavljević.

Na Fakultetu za fizičku kulturu Univerziteta u Nišu, u društvu Dekana fakulteta Dr Milovana Bratića, Nataša je učestvovala na Tribini na kojoj je studentima fakulteta predstavila rad i plan razvoja Fondacije. Posebnu čast Nataši je ukazao Narodni poslanik Prof. Dr Dušan Milisavljević,  koji je i pored skupštinskih obaveza uspeo da prisustvuje Tribini.

Velika je čast bila biti gost grada Niša i želeli bi još jedanput da se zahvalimo svim učesnicima na iskazanoj podršci koja predstavlja veliku satisfakciju za naš dalji rad.  Uopšte ne sumnjamo da je pred Nišom i   ŽKK Student  blistava sportska budućnost.

Facebook