ZAVRŠENA AKCIJA KOMPANIJE ABELA PHARM “UZMI ZDRAVLJE U SVOJE RUKE ,OMOGUĆI DA SVA DECA SKAČU”

KOMPANIJA MORAVACEM PODRŽALA AKCIJU “DA SVA DECA SKAČU“
31/12/2021
Dodela odlikovanja Nacionalnog reda za zasluge Nataši Kovačević-Stojaković
13/04/2023
Prikaži sve

Cilj akcije bio je da se deci, koja su zbog povrede ili usled bolesti ostala bez noge, obezbede dinamičke proteze. U periodu od 1. decembra 2021. godine, do 1. aprila 2022., za svaku prodatu kutiju BiVits® ACTIVA vitamina i minerala kompanija AbelaPharm je donirala deo sredstava u ovaj humanitarni fond. Na kraju akcije prikupljeno je 1.447.860 dinara, a ček je svečano uručen Fondaciji, na konferenciji organizovanoj u utorak, 12.aprila, u restoranu Barrel House u Beogradu.

– Cena proteza je izuzetno visoka. Obzirom da u detinjstvu telo najviše raste i razvija se, troškovi zamene proteze su finansijski teret koje mnoge porodice ne mogu sebi da priušte. Divno je kada nađete dobrog partnera pa sama akcija bude dvostruko korisna, kao što je to bilo u ovom slučaju. Ljudi su kupovali BiVits® ACTIVA vitamine i minerale, jačali svoje zdravlje, a istovremeno radili nešto lepo za svu decu kojima su proteze potrebne. Zahvaljujem se kompaniji AbelaPharm koja je prepoznala značaj ovog projekta i aktivno se uključila u njegovu realizaciju. – izjavila je Nataša Kovačević.

– Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da, u ovim izazovnim vremenima, pomognemo Fondaciju. Kompanija AbelaPharm kontinuirano vodi računa o najmlađim članovima našeg društva i posebnu pažnju pridaje njihovom zdravom i srećnom odrastanju. Ova humana akcija ne bi bila moguća da je punim srcem nisu podržali naši partneri. Zajedničkim angažovanjem mi smo u prethodnih nekoliko meseci uzeli zdravlje u svoje ruke i omogućili da sva deca skaču. Pomisao da će već za dvadesetak dana još jedna devojčica moći da dobije svoju dinamičku protezu, najveća je nagrada kada se bavite ovim poslom. – izjavio je Marko Bivolarević, ispred kompanije AbelaPharm.

U akciji “Da sva deca skaču” učestvovali su “Apoteka Beograd”, “Lilly drogerije”, Apotekarska ustanova “Benu”, Apoteka “Janković”, “Filly Farm”, “Fenix”, Apoteke Kršenković, “Dr Max”, Apoteka Cvejić, “NS Pharm”, “SoPharma”, kao i medijske kuće iz cele Srbije.

Facebook